Yksi tulevan talven trendeistä on belted coat. Panosta nyt ajattomaan ja klassiseen villakangastakkiin tai trenssiin. Kiedo vyö uumaa korostavaksi ja loihdi naisellinen efekti. Klassinen, ja juuri nyt erityisen trendikäs belted coat toimii monessa tyylissä, niin arjessa kuin juhlassakin. Toisaalta voit päivittää kaapistasi jo löytyvän yksilön lisäämällä siihen uudenlaisen vyön. Nappaa farkkuvyö tai testaa yhdistää takkiin, no, se teiniaikojen tissivyö. Saattaa toimia, ihan oikeasti. Vyön kanssa kokonaisuus saa uutta ryhtiä ja asennetta. Revittele eri väreillä ja materiaaleilla. Kamelin värinen villakangastakki saa uudenlaisen ilmeen esimerkiksi punaisesta yksityiskohdasta.

Tyylini on sekoitus klassista ja trendiä maustettuna tietenkin persoonallisella vivahteella. Pukeudun usein suoriin housuihin tai girlfriend-mallisiin farkkuihin. Niiden kanssa yhdistän trendikkään yläosan tai bleiserin. Kenkävalinta on usein enemmän trendiä kuin kestomuotia. Hullaannun helposti uutuuksiin ja kyllästyn jo kauemmin kaapissa lojuneisiin yksilöihin, siksi ostankin mielummin budjettivalintoja kenkähyllylleni. Takkeihin haluan panostaa, sillä ne säilyvät pidempään käytössä. Tämäkin Mangon trenssi on hoitanut asiansa jo muutaman vuoden ajan. Ensi talveksi aion hankkia klassisen ja ajattoman villakangastakin, jonka voin yhdistää juurikin kauden hitteihin helposti ja vaivattomasti.

Oman tyylin löytäminen ei ole ollut helppoa. Lukioaika oli kokeilevaa, mutta opettavaista. Totesin esimerkiksi, että mustat pillifarkut eivät ole juttuni. Nykyään osaan välttää farkkuhyllyt, tai ainakin luoda katseeni pelkästään itselleni oikean mallisiin farkkuihin ja säästyä pettymyksiltä. Olen myös oppinut sen, että jos eteeni sattuu housut, jotka istuvat täydellisesti, kannattaa ne ostaa. Hutiostojen määrä on pienentynyt hurjasti, sillä jos epäilen valintaa sekunnin verran, on se riittävä syy jättää vaate kauppaan.

Jos etsit edelleen sitä omaa tyyliä, kartoita vaatekaappisi. Etsi sieltä yksilöt, joissa tunnet olosi itsevarmaksi ja voimakkaaksi aina ja kaikkialla. Mieti, mikä niitä yhdistää ja miksi pidät juuri niistä. Mieti myös, mitä haluat tyylilläsi kertoa. Se on avainasia! Myy kirpputorilla tai kierrätä kaikki sellaiset vaatteet, joista et pidä. Inspiroidu! Ole uskollinen itsellesi. Jos olet housutyttö, unohda se hyvältä näyttävä lateksihame. Et kuitenkaan tule käyttämään sitä. Luo tyylisi ja muu kokonaisuus omien luottojuttujen ympärille. Pukeudu vain siihen, missä tunnet olevasi itsevarma ja kuuma sinä.

Ole rohkea ja kokeileva! Epävarmojen valintojen ostaminen tulee loppujen lopuksi kalliiksi. Käytä sen sijaan tuplasti aikaa sovituskopissa. Sovita ennakkoluulottomasti erilaisia ylä- ja alaosia. Osta vain sellaista, mistä olet satavarma.

Täydellinen vaatekaappi tai tyyli ei synny päivässä! Keräile kaappiisi aarteita pikkuhiljaa. Usko prosessiin ja anna sille aikaa. Tyylisi kasvaa ja kehittyy siinä missä sinäkin!

Tyylikästä uutta viikkoa!

​LOOK OF THE DAY

Shirt Cubus
​Jacket Mango
Pants Cubus  
Shoes TopShop

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments