personal

                                                 leolove

Kiitos Natalia Oona postausideasta! Tältä näyttää tuleva viikkoni:

Maanantai
Aamulla kello 10:10 hyppään junaan. Vaihto Tampereella, ja matka kohti Vaasaa jatkuu. Perille tultuani suuntaan yliopistolle kirjanpidon ja tilintarkastuksen luennolle. Parin tunnin keissi, ja päivä pulkassa. Illalla rentoa chillailua parhaan ystäväni kanssa, jonka luona olen seuraavan yön. Onneksi on tuollainen nainen elämässä.

Tiistai
Aamulla suuntaan takaisin kampukselle englannin kielen kurssille. Pari tuntia kielikylpyä, lounas ja päivällä harjoitustentti. 15:49 junalla kohti Seinäjokea ja kotiin perheen luo. Illaksi sovin powerwalk-treffit ystävän kanssa tai sitten suuntaan itsekseni salille.

Keskiviikko
Päivän aloitan tehokkaalla ja virkistävällä treenillä. Suihku, nopea freesaus ja lounas. Kamat kasaan ja hetkeksi kirjastoon opiskelujen pariin. Olen jo pitkään haaveillut Valkoisen Puun kakkupaloista, joten luulen, että pieni arjen hemmotteluhetki siskon tai ystävän kera olisi aika jees. Illan aion pyhittää perheelle ja pienemmälle pikkusiskolleni.

Torstai
Juna lähtee Vaasaan 6:56. Paskamaisinta arjessa ovat aikaiset herätykset. Parin tunnin keissi yliopistolla ja takaisin Seinäjoelle. Hetkeksi kirjastoon opiskelemaan. Jos jotain pääsykoekevät opetti niin sen, että multitasking ei kannata. Lupasin itselleni, että erotan opiskelun täysin muusta arjesta. Silloin, kun kaivan laukustani läppärin ja kurssikirjat esiin, keskityn sataprosenttisesti vain niihin. Ja, koska tiedän, että se ei tule onnistumaan keittiön pöydän ääressä, on pakko lähteä muualle. Näin säästän aikaa enkä pode huonoa omatuntoa siitä, että en taaskaan saanut asioita eteenpäin. Junamatkat ovat myös yllättävän tehokasta aikaa! Saattaa olla, että illalla käyn moikkaamassa isovanhempiani.

Perjantai
I'm coming home..
Poikaystäväni on ollut muutaman päivän työreissulla Tampereella, joten loput kotimatkasta pääsen hänen kyydissään. Suuntaan siis aamulla Tampereelle, jossa treffaan ystävääni Anua. En tiedä vielä, mitä keksimme, mutta ihana nähdä häntä! Illalla kotiin Ikean kautta, sillä olohuoneemme huutaa kipeästi uutta valaisinta. Matkalaukkujen purku ja Vain Elämää.

Lauantai
Kun viikot ovat hektisiä, on viikonlopun rauhallinen fiilis vastustamaton. Aamukahvit täydessä hiljaisuudessa, ehkä hieman blogijuttuja ja jotain aitoa ja alkuperäistä kotiruokaa. Illalla, jos siltä tuntuu, lasillinen valkoviiniä. En useinkaan sovi viikonlopuksi sen kummempia menoja, sillä se, mitä oikeasti tarvitsee on rauha ja pienet sponttaanit asiat; esimerkiksi juurikin päiväkahvit kahvilassa tai viinilasillinen viihtyisässä ravintolassa. Kahvilasuositukseni Porista on Porin Paahtimo, ja idyllinen ja tunnelmallinen illanistujaispaikka löytyy Gallen-Kallelankadulta; Cafe & Wine Elba.

Sunnuntai
Viimeiset akkujen lataukset uutta viikkoa varten ilman aikatauluja.

Tältä näyttää siis hyvin tyypillinen viikkoni tässä elämäntilanteessa.

Miltä suunnitelmia sinulla on tulevalle viikolle?

Energistä viikkoa!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Instagram @idamariaankkuri