Saanen esitellä kenkähyllyni uusimmat tulokkaat; kahdet flatsit maustettuna tämän kauden trendeillä. Höyhenkoristelua, terävä kärki, materiaalina mokka. Kaikki, mistä pidän. Nämä ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön, ja uskon, että kyseiset yksilöt ovat loppukesän ajan jaloissani lähes päivittäin! Mitä pidätte?


Avomieheni usein kummastelee toimintaani kenkien kanssa. Olen tarkka siitä, että kenkäni ovat aina puhtaat. Oli kyse sitten valkoisista tennareista, nilkkureista tai pistokkaista. Tennareita tulee pyöritettyä pesukoneessa lähes kuukausittain. Viikottain otan rätin käteen ja pyyhin jokaisen kenkähyllymme parin läpi kaikesta kurasta ja pölystä. En voi sietää likaisia kenkiä. Suosin myös tämän vuoksi materiaaliltaan nahkaisia kenkiä, jotka on helppo pitää puhtaana.


No, joskus saatan revitellä ja ostaa fanaattisuuttani uhmaten jotain hieman hullumpaa, ja itkeä sitten itseni uneen astuessani vahingossa höyhentossuilla vesilammikkoon.


Mielestäni kengät kertovat ihmisestä paljon. Kiinnitänkin usein huomiota vastaantulevien kenkävalintoihin. Kengät ovat asukokonaisuuden tärkein elementti. Epäsopivat ja likaiset kengät voivat pilata asun totaalisesti. Oikealla kenkävalinnalla yksinkertainenkin asu muuntuu mielenkiintoiseksi. Panosta yhteen, laadukkaaseen ja ajattomaan kenkäpariin kautta kohden. Siistit ja hyvin huolletut kengät tekevät yleisilmeestä ja asusta huolitellun näköisen.


Löytyykö teistä samanlaisia kenkäfanaatikkoja? Entä mitä mieltä olette, kertooko kengät ihmisestä jotain enemmän?


Red ones with feather HERE

Black ones with a bow HERE

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments