fashion we breathe

LOOK OF THE DAY

Puffer-jacket from Cubus
Red shirt from Lindex
Leather pants from BikBok

Muistan sen. Katsoessani itseäni peilistä olin kuin Michelin-ukko. Pelästyin, kuinka lihavalta näytin. Käsivarsien ja kylkiluiden väliin jäi ainakin kaksikymmentä senttiä toppaa ja olo oli tukala.

Vaikka tuo varhaisnuoruuden painajainen muistuttaakin pitkälti päälläni nyt olevaa hattaraunelmaa, en epäillyt hetkeäkään, etteikö puffer-takki löytäisi uudelleen tietään takkihyllylleni tänä syksynä. On hauska, miten kauden trendit muokkaavat ajatusmaailmaamme. Siinä, missä en silloin vuosia sitten voinut kuvitellakaan pukeutuvani lisäkiloja tuovaan ja uuman peittävään untuvapalloon, on se tänään ihan jees. Ja, kun Kendall Jenner nähtiin punaisessa Balenciagassa, oli puffer-takkien tie takaisin muotikansan suosioon siloteltu.

Mutta hei, jos lämpimänä pysyminen ja trendikkyys löytyvät samasta paketista, ei diili voi olla kaukana täydellisestä. Toppatakki on siis talven katumuotikelpoisin yläosa. Mitä näyttävämpi, sen parempi! Yhdistä se rohkeasti sportti- ja kaupunkityyliin, sillä tästä trendistä on moneksi.

Eikä ole syytä unohtaa punaista. Värillä saa nyt leikitellä!

red is the new black
wear it from head to toe

This fall I have totally fell in love with red. Righ now it's OK to wear colours from head to toe. Mixing different shades of red or other colours is not too much anymore. Red looks good especially in accessories, jackets and sweaters. Puffer-jackets, the hottest street style piece right now, have also come up to my top-list. The bigger the better!

Ihanaa sunnuntaita! Have a lovely Sunday!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Instagram @idamariaankkuri