fashion we breathe

green x red

"Se oli rakkautta ensisilmäyksellä", totean taas. Tänä syksynä vaatekaappini on täydentynyt tavallista enemmän erikoisilla jutuilla. Hyvä niin, sillä usein ne kaikista makeimmat yksilöt jäävät kauppaan epäkäytännöllisyyden pelossa. Kuitenkin, punaiset sukkabootsit ovat olleet viime aikojen käytetyin kenkäpari. Farkkujen ja villapaidan kanssa ne kulkevat kivasti niin kahvitreffeillä kuin koulussakin. Bileisiin kaveriksi tarvitsee vain klassisen pikkumustan ja verkkosukkahousut tai suorat housut sekä glitterisen yläosan. Räväkäs yksityiskohta ei ole liikaa, jos muu kokonaisuus on minimalistinen.

Vihreisiin paperipussihousuihin olen hurahtanut täysin. Nyt voisin lähteä niissä illalliselle, arjen menoihin tai vaikkapa pikkujouluihin. Yhdistettynä kauluspaitaan ja silkkihuiviin kokonaisuus on hillitty, mutta mielenkiintoinen. Juhlatunnelmissa vaihtaisin yläosaksi ihonmyötäisen pikkutopin, näyttävät laineet ja korviin naiselliset helmikorut. Vaikka vihreä on jo itsessään aika rohkea, en voinut olla yhdistämättä väriä kirkkaanpunaiseen. Vastavärien luomassa kontrastissa on sitä jotain!

Yksi tapa piristää vaatekaappia on hankkia sen tutun ja turvallisen ohelle jotain rohkeaa ja poikkeavaa. Moni kokonaisuus saa uudenlaista ilmettä esimerkiksi lateksihousuista, näyttävästä tekoturkiksesta tai vaikkapa tämän hetken kuumimmasta asusteesta, baskerista. Uuden ei tarvitse olla aina uutta; kirpputorit ovat täynnä todellisia löytöjä! Lompakko ja maapallo kiittävät eikä morkkis kasva liian suureksi, jos erikoista farkkupusakkaa ei tullutkaan käytettyä kuin kerran.

This fall I have purchased uncasual things more than ever before. As opposed to what I though these boots have been the most used shoes during last weeks. They go great together with jeans and jumpers in everyday looks and modify the look a bit more interesting. When it comes to party you can just add them with a casual little black dress with accessories and be ready to go. I have never been a friend of colours, but when I saw these green pants at H&M it was love at first sight, again. Could wear them everywhere, in pre-Christmas parties as well as on basic Mondays. And, I love the contrast of complementary colours. Sometimes it's okay to be a bit more playful!

Look of the day
Pants H&M
Shirt Cubus
Silk scarf ERDEM x H&M
Kitten heels Nelly.com

Rohkeaa ja ihanaa uutta viikkoa!

Have a great upcoming week! 

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

@idamariaankkuri