Elämä on siitä hauska, että se pyörii usein huomaamattamme ympyrää. Viulistivanhempien lapset löytävät itsensä paikallisen musiikkiopiston viulutunneilta, taidemaalarin jälkikasvu tutustuu jo varhain kuvataiteen maailmaan ja minä, yllättäen, löysin itseni ladulta aiemmin kuin osasin edes kävellä. Lapsuusvuosien harrastus on lempipuuhaa vielä aikuisuudessakin. Hyväksi todetut tavat ja tuotteet päätyvät mitä todennäköisemmin uudelleen käyttöön. Vaikka kuinka ympäristömme ja me sen mukana muutumme, asiat, jotka olivat joskus suuri osa meitä säilyvät meissä.

Kaksi vuotta kilpahiihdon lopettamisen jälkeen löysin maastohiihtoon uuden innon. Yhtäkkiä suksilla rämpisestä olikin tullut mahtavaa, ja kahden vuoden takainen raataminen oli tiessään. Tuli fiilis, että hikisten, mediaseksikkäiden salien sijaan, minä kuulun edelleen ladulle.

2010-luvun alkupuolella tutustuin blogien ihmeelliseen maailmaan. Muistan, kuinka lukiessani suomalaisia naisia, ajattelin, että joskus vielä minäkin haluan tehdä tuota. Bloggaajat olivat cooleja ja inspiroivia. Meni muutama vuosi, löysin lukulistalleni ruotsalaiset blogit ja vähän myöhemmin muut blogimaailman huiput. Tunne ja halu omasta blogistani vahvistui entisestään. Kaksi vuotta sitten syksyllä tein sen: perustin ensimmäisen oman blogini. Aloin innolla kuvailemaan materiaalia ja kirjoittamaan juttu arjestani. Mallina toimi tietenkin nuo mahtavat naiset ympäri maailmaa.

Sitten tapahtui jotain. Asetin itselleni riman mahdottoman korkealle ja vertasin itseäni jatkuvasti heihin, jotka tekivät tätä työkseen. Jatkuva epäonnistuminen ja tyytymättömyys veivät hauskasta harrastuksesta kaiken mielenkiinnon, ja vuoden bloggailtuani päätin poistaa blogini.

Siitä asti olen salaa haaveillut, että vielä jonain päivänä alottaisin uudelleen. Asiat, jotka olivat joskus suuri osa meitä säilyvät meissä. Syksyn aikana pyörittelin mielessäni erilaisia ideoita. Ajatukset viilettivät vloggauksesta ruokabloggaukseen ja kaikkialla niiden välillä. Pikku hiljaa visio selkeni, ja jostain sain rohkeuden muuttaa ajatukset teoiksi. Päätin olla kategorisoimatta blogiani ja olla kaikkea vähän, sillä sellainen minäkin olen.


Tervetuloa IMA:an, blogiini vol 2.0! Tässä olen minä, parikymppinen ikuinen haaveilija Etelä-Pohjanmaalta. Rakastan muotia, inspiroivia ihmisiä ja kotikutoisia illallisia viinilasin äärellä. Rakastan avopuolisoani, perhettäni ja päiväkahveja parhaan ystävän kanssa paikallisessa kahvilassa. Tämä blogi on ennen kaikkea fiilisblogi, jossa aiheet vaihtuvat muodista hyvinvointiin, ja kuumimmista trendivinkeistä inspiraatioon elämän eri osa-alueilla. Toivottavasti pidät lukemastasi ja viihdyt blogissani!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments